Power Big Meet

Power Big Meet är världens största bilträff, som grundades 1978. Den innefattar amerikanska bilar och är ett världsunikt evenemang som man helt enkelt måste uppleva live. De flesta entusiaster angående amerikanska bilar drömmer om att Power Big Meetbesöka Power Big Meet, då detta helt enkelt är den största och bästa amerikanska bilshowen på hela planeten. Sedan 1984 hittar du Power Big Meet varje år på Johannisbergs flygfält utanför Västerås. Det är med andra ord ett privilegium att vara svensk i detta fall och ha nära till den största träffen inom amerikanska bilar. Det brukar heta att om du har besökt Power Big Meet förut vet du vad det handlar om, men om du inte har gjort det har du ingen aning om vad du missar.

Besök Power Big Meet festivalen

Det brukar finnas totalt 20 000 besökande fordon och ännu fler människor. Om du inte har besökt Power Big Meet så har du ingen aning om vilken upplevelse det är att se över 20 000 olika amerikanska bilar på samma gång. Du har chansen att se alla typer av jänkare och raggarbilar och de är i varierande åldrar. Här har du den största chansen att uppleva alla typer av bilar och du kan ha turen att få se den första Mercuryn i oklanderligt skick. Det är världsberömt världen över och många tar sina gamla bilar hit för att visa upp dem samt för att ta del av och beundra andras bilar.

Det är någonting speciellt med att se en bil från 1950 som ser ut som att den precis har kommit ut från fabriken, med vetskapen om att ingenting på den har förändrats eller gjorts om. Den kanske till och med efter alla dessa år fortfarande luktar nybil och har en prislapp på flera miljoner. På Power Big Meet har du chansen att få se det bästa av det bästa.